Farkas József: Könyvismertetés : Dr. Ralph Neumann - Dr. Pál Molnár: Sensorische Lebensmitteluntersuchung - Eine Einführung, 2. völlig neu bearbeitete Auflage Fachbuch verlag Leipzig, 1991. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 2. p. 130. (1991)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1991_02_130.pdf Letöltés (422kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1991 |
Kötet: | 37 |
Szám: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | p. 130 |
Nyelv: | magyar |
Közreműködők: | Közreműködés Név NEM RÉSZLETEZETT Neumann Ralph NEM RÉSZLETEZETT Molnár Pál |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80143/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - könyvismertetés |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 02. 11:08 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:37 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80390 |
Tétel nézet |