Könyvismertetés : Dr. Ralph Neumann - Dr. Pál Molnár: Sensorische Lebensmitteluntersuchung - Eine Einführung, 2. völlig neu bearbeitete Auflage Fachbuch verlag Leipzig, 1991.

Farkas József: Könyvismertetés : Dr. Ralph Neumann - Dr. Pál Molnár: Sensorische Lebensmitteluntersuchung - Eine Einführung, 2. völlig neu bearbeitete Auflage Fachbuch verlag Leipzig, 1991. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 2. p. 130. (1991)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1991_02_130.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1991_02_130.pdf

Letöltés (422kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1991
Kötet: 37
Szám: 2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: p. 130
Nyelv: magyar
Közreműködők:
Közreműködés
Név
NEM RÉSZLETEZETT
Neumann Ralph
NEM RÉSZLETEZETT
Molnár Pál
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80143/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - könyvismertetés
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 02. 11:08
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:37
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80390
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet