Az élelmiszerkémia fejlődésének irányai

Solms Jürg: Az élelmiszerkémia fejlődésének irányai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 1. pp. 6-17. (1992)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1992_01_006-017.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1992_01_006-017.pdf

Letöltés (4MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Trends in food chemistry ; Trends in der Lebensmittelchemie
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1992
Kötet: 38
Szám: 1
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 6-17
Nyelv: magyar
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80146/
Kulcsszavak: Élelmiszerkémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 16-17. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 01. 11:14
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80410
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet