Az élelmiszeradalékok EGK-szabályozásának jelenlegi helyzete

Langlais Rolph: Az élelmiszeradalékok EGK-szabályozásának jelenlegi helyzete. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 3. pp. 193-200. (1992)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1992_03_193-200.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1992_03_193-200.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Present situation of EEC-regulation of food additives ; Gegenwärtige Situation der EWG-Regulierung für Lebensmittelzusätze
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1992
Kötet: 38
Szám: 3
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 193-200
Nyelv: magyar
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/80148/
Kulcsszavak: Adalékanyag - élelmiszeripar - szabályozás, Élelmiszerbiztonság, Élelmiszeripar - minőségszabályozás
Megjegyzések: Bibliogr.: 200. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 01. 14:09
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80431
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet