A HACCP rendszer alkalmazásának irányelvei a FAO/WHO Codex Alimentarius szerint

Fábri Ilona; Prokopp László: A HACCP rendszer alkalmazásának irányelvei a FAO/WHO Codex Alimentarius szerint. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. pp. 328-338. (1994)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1994_04_328-338.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1994_04_328-338.pdf

Letöltés (117kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1994
Kötet: 40
Szám: 4
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 328-338
Nyelv: magyar
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80158/
Kulcsszavak: Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerbiztonság, Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Élelmiszer-higiénia
Megjegyzések: Bibliogr.: 338. p. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 31. 12:50
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:25
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80539
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet