Fábri Ilona; Prokopp László: A HACCP rendszer alkalmazásának irányelvei a FAO/WHO Codex Alimentarius szerint. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. pp. 328-338. (1994)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1994_04_328-338.pdf Letöltés (117kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1994 |
Kötet: | 40 |
Szám: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 328-338 |
Nyelv: | magyar |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80158/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerbiztonság, Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Élelmiszer-higiénia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 338. p. ; ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 31. 12:50 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:25 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80539 |
Tétel nézet |