Az élelmiszerek minőségének 1974. évi alakulása

Kismarton Károly: Az élelmiszerek minőségének 1974. évi alakulása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 3. pp. 97-106. (1975)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1975_03_097-106.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1975_03_097-106.pdf

Letöltés (3MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1975
Kötet: 21
Szám: 3
Oldalak: pp. 97-106
Nyelv: magyar
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80548/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 23. 09:46
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 11:01
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80601
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet