Kismarton Károly: Az élelmiszerek minőségének 1974. évi alakulása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 3. pp. 97-106. (1975)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1975_03_097-106.pdf Letöltés (3MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1975 |
Kötet: | 21 |
Szám: | 3 |
Oldalak: | pp. 97-106 |
Nyelv: | magyar |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80548/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 23. 09:46 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 11:01 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80601 |
Tétel nézet |