A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó hazai kutatások 1974. évi eredményei

Szilágyi József; Spanyár Pál: A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó hazai kutatások 1974. évi eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 4. pp. 180-186. (1975)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1975_04_180-186.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1975_04_180-186.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1975
Kötet: 21
Szám: 4
Oldalak: pp. 180-186
Nyelv: magyar , angol , német , francia , orosz
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80549/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat, Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Megjegyzések: Bibliogr.: 186. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 24. 08:03
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 11:01
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80613
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet