Az élelmiszerek minőségének 1975. évi alakulása

Kismarton Károly: Az élelmiszerek minőségének 1975. évi alakulása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 1-2. pp. 4-16. (1976)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1976_01-02_004-016.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1976_01-02_004-016.pdf

Letöltés (5MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1976
Kötet: 22
Szám: 1-2
Oldalak: pp. 4-16
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80551/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 24. 13:16
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:59
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80643
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet