The importance of the rheological properties to the consumption quality of foodstuff

Kochan A.: The importance of the rheological properties to the consumption quality of foodstuff. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 3. pp. 152-156. (1976)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1976_03_152-156.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1976_03_152-156.pdf

Letöltés (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Szerző az NDK-ban és Magyarországon végzett szalámi vizsgálatok példáján mutatja be a reológiai tulajdonságok szerepét a minőség kialakításában. Egyben a fogyasztók széles körében végzett preferenciavizsgálatok alapján rávilágít utóbbiak jelentőségére az élelmiszerminősítésben. Die Rolle der Theologischen Eigenschaften bei der Entwicklung der Qualität wird anhand von in der Deutschen Demokratischen Republik und in Ungarn durchgeführten Salamiuntersuchungen gezeigt. Zu gleicher Zeit wird auf Grund von in einem breiten Kreis der Verbraucher durchgeführten Vorliebeuntersuchungen auf die Bedeutung der Theologischen Eigenschaften in der Auswertung von Lebensmitteln hingewiesen.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: A reológiai sajátságok jelentősége az élelmiszerek fogyasztói értéke szempontjából
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1976
Kötet: 22
Szám: 3
Oldalak: pp. 152-156
Nyelv: magyar , angol , német , orosz
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80552/
Kulcsszavak: Fogyasztói magatartás, Élelmiszervizsgálat
Megjegyzések: Összefoglalás angol és német nyelven
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 25. 10:39
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:59
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80668
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet