Kochan A.: The importance of the rheological properties to the consumption quality of foodstuff. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 3. pp. 152-156. (1976)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1976_03_152-156.pdf Letöltés (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Szerző az NDK-ban és Magyarországon végzett szalámi vizsgálatok példáján mutatja be a reológiai tulajdonságok szerepét a minőség kialakításában. Egyben a fogyasztók széles körében végzett preferenciavizsgálatok alapján rávilágít utóbbiak jelentőségére az élelmiszerminősítésben. Die Rolle der Theologischen Eigenschaften bei der Entwicklung der Qualität wird anhand von in der Deutschen Demokratischen Republik und in Ungarn durchgeführten Salamiuntersuchungen gezeigt. Zu gleicher Zeit wird auf Grund von in einem breiten Kreis der Verbraucher durchgeführten Vorliebeuntersuchungen auf die Bedeutung der Theologischen Eigenschaften in der Auswertung von Lebensmitteln hingewiesen.
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | A reológiai sajátságok jelentősége az élelmiszerek fogyasztói értéke szempontjából |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1976 |
Kötet: | 22 |
Szám: | 3 |
Oldalak: | pp. 152-156 |
Nyelv: | magyar , angol , német , orosz |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80552/ |
Kulcsszavak: | Fogyasztói magatartás, Élelmiszervizsgálat |
Megjegyzések: | Összefoglalás angol és német nyelven |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 25. 10:39 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:59 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80668 |
![]() |
Tétel nézet |