Az élelmiszerek minőségének 1976. évi alakulása

Kismarton Károly: Az élelmiszerek minőségének 1976. évi alakulása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 1-2. pp. 3-13. (1977)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_01-02_03-13.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_01-02_03-13.pdf

Letöltés (4MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1977
Kötet: 23
Szám: 1-2
Oldalak: pp. 3-13
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80555/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 25. 15:05
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80706
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet