Szarvas Tibor; Stiaszny Ferencné: Élelmiszerek összes savtartalom meghatározási módszereinek összehasonlító vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 1-2. pp. 56-60. (1977)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_01-02_56-60.pdf Letöltés (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Die verschiedenen Bestimmungsmethoden des Gesamtgehaltes an Säure in Lebensmitteln wurden miteinander verglichen. Zu Schiedsanalysen wird die potentiometrische Methode empfohlen, andere Methoden können nur als orientierende Verfahren angewendet werden.
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Vergleichende Untersuchung der Bestimmungsmethoden des Gesamtgehaltes an Säure in Lebensmitteln ; Comparative investigation of the methods for the determination of the total acid content in foods |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1977 |
| Kötet: | 23 |
| Szám: | 1-2 |
| Oldalak: | pp. 56-60 |
| Nyelv: | magyar , német , orosz |
| Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80555/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 60. p. ; összefoglalás német nyelven |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 28. 08:20 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 28. 08:20 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80713 |
![]() |
Tétel nézet |

