A hatósági élelmiszerellenőrzés szervezete és feladatai

Vajda Ödön: A hatósági élelmiszerellenőrzés szervezete és feladatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 3. pp. 70-79. (1977)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_03_070-079.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_03_070-079.pdf

Letöltés (3MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1977
Kötet: 23
Szám: 3
Oldalak: pp. 70-79
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80556/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 28. 09:12
Utolsó módosítás: 2023. aug. 28. 09:12
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80719
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet