Dömöli Ferencné: FAB 1/2 abszolút nedvességtartalom meghatározó készülék alkalmazásának tapasztalatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 3. pp. 122-123. (1977)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_03_122-123.pdf Letöltés (526kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1977 |
| Kötet: | 23 |
| Szám: | 3 |
| Oldalak: | pp. 122-123 |
| Nyelv: | magyar , angol , német , orosz |
| Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80556/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mérés - módszer, Élelmiszerkémia - mérés - módszer |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 123. p. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 28. 11:42 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 28. 11:42 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80728 |
![]() |
Tétel nézet |

