FAB 1/2 abszolút nedvességtartalom meghatározó készülék alkalmazásának tapasztalatai

Dömöli Ferencné: FAB 1/2 abszolút nedvességtartalom meghatározó készülék alkalmazásának tapasztalatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 3. pp. 122-123. (1977)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_03_122-123.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_03_122-123.pdf

Letöltés (526kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1977
Kötet: 23
Szám: 3
Oldalak: pp. 122-123
Nyelv: magyar , angol , német , orosz
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80556/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - mérés - módszer, Élelmiszerkémia - mérés - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 123. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 28. 11:42
Utolsó módosítás: 2023. aug. 28. 11:42
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80728
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet