Molnár Pál; Falusi Zsuzsa: Érzékszervi bírálók elsődleges kiválasztása és alapfokú kiképzése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 4. pp. 150-162. (1977)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_04_150-162.pdf Letöltés (4MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Primäre Selektion und Grundausbildung von sensorischen Beurteilern ; Primary selection and basic training of judges for sensory test |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1977 |
Kötet: | 23 |
Szám: | 4 |
Oldalak: | pp. 150-162 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80557/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 161-162. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 28. 12:15 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 28. 12:15 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80734 |
![]() |
Tétel nézet |