Az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságainak minősítési problémái

Ravasz László; Móritz Pálné: Az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságainak minősítési problémái. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 4. pp. 163-170. (1977)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_04_163-170.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_04_163-170.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Probleme der Qualifizierung der sensorischen Eigenschaften von Lebensmitteln ; Qualification problems of the sensory properties of foods
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1977
Kötet: 23
Szám: 4
Oldalak: pp. 163-170
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80557/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - érzékszervi
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 28. 12:17
Utolsó módosítás: 2023. aug. 28. 12:17
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80735
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet