Brandy összehasonlító érzékszervi vizsgálat a FÉVI-ben

Kottász József: Brandy összehasonlító érzékszervi vizsgálat a FÉVI-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 5-6. pp. 271-272. (1977)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_05-06_271-272.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_05-06_271-272.pdf

Letöltés (673kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1977
Kötet: 23
Szám: 5-6
Oldalak: pp. 271-272
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80558/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - érzékszervi
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 29. 09:42
Utolsó módosítás: 2023. aug. 29. 09:42
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80753
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet