Kismarton Károly: Az élelmiszerek minőségének alakulása 1977-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 1-2. pp. 3-14. (1978)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1978_01-02_003-014.pdf Letöltés (4MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1978 |
Kötet: | 24 |
Szám: | 1-2 |
Oldalak: | pp. 3-14 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80559/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 29. 10:09 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 29. 10:09 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80760 |
![]() |
Tétel nézet |