Kismarton Károly: Az élelmiszerek minőségének alakulása 1977-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 1-2. pp. 3-14. (1978)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1978_01-02_003-014.pdf Letöltés (4MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1978 |
| Kötet: | 24 |
| Szám: | 1-2 |
| Oldalak: | pp. 3-14 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80559/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 29. 10:09 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 29. 10:09 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80760 |
![]() |
Tétel nézet |

