Az élelmiszerek minőségének alakulása 1977-ben

Kismarton Károly: Az élelmiszerek minőségének alakulása 1977-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 1-2. pp. 3-14. (1978)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1978_01-02_003-014.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1978_01-02_003-014.pdf

Letöltés (4MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1978
Kötet: 24
Szám: 1-2
Oldalak: pp. 3-14
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/80559/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 29. 10:09
Utolsó módosítás: 2023. aug. 29. 10:09
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80760
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet