Tej előkészítése poliakrilamid-gél elektroforézises vizsgálatokhoz

Van Minh Pham; Kádas Lajos: Tej előkészítése poliakrilamid-gél elektroforézises vizsgálatokhoz. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 3-4. pp. 73-77. (1978)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1978_03-04_073-077.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1978_03-04_073-077.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1978
Kötet: 24
Szám: 3-4
Oldalak: pp. 73-77
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/80560/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Elektroforézis - fehérjék
Megjegyzések: Bibliogr.: 77. p. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 29. 11:59
Utolsó módosítás: 2023. aug. 29. 11:59
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80772
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet