Gépesíthető és műszeresíthető, gyors, objektív eljárások kidolgozása élelmiszerek (nyersanyagok, félkész- és késztermékek) minősítésére

Kismarton Károly: Gépesíthető és műszeresíthető, gyors, objektív eljárások kidolgozása élelmiszerek (nyersanyagok, félkész- és késztermékek) minősítésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 5-6. pp. 137-145. (1978)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1978_05-06_137-145.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1978_05-06_137-145.pdf

Download (3MB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1978
Volume: 24
Number: 5-6
Page Range: pp. 137-145
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/80561/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Additional Information: Bibliogr.: 145. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Aug. 29. 14:10
Last Modified: 2023. Aug. 29. 14:10
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80781

Actions (login required)

View Item View Item