Kismarton Károly: Gépesíthető és műszeresíthető, gyors, objektív eljárások kidolgozása élelmiszerek (nyersanyagok, félkész- és késztermékek) minősítésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 5-6. pp. 137-145. (1978)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1978_05-06_137-145.pdf Download (3MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1978 |
Volume: | 24 |
Number: | 5-6 |
Page Range: | pp. 137-145 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80561/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek |
Additional Information: | Bibliogr.: 145. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Aug. 29. 14:10 |
Last Modified: | 2023. Aug. 29. 14:10 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80781 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |