Az élelmiszerek minőségének 1978. évi alakulása és az ellenőrzések tapasztalatai

Takó Éva: Az élelmiszerek minőségének 1978. évi alakulása és az ellenőrzések tapasztalatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 1-2. pp. 1-6. (1979)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1979_01-02_001-006.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1979_01-02_001-006.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Entwicklungsrichtungen der Lebensmittelkontroll ; Trends of the development of food control
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1979
Kötet: 25
Szám: 1-2
Oldalak: pp. 1-6
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/80562/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság
Megjegyzések: Ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 30. 08:56
Utolsó módosítás: 2023. aug. 30. 08:56
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80794
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet