Takó Éva: Az élelmiszerek minőségének 1978. évi alakulása és az ellenőrzések tapasztalatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 1-2. pp. 1-6. (1979)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1979_01-02_001-006.pdf Letöltés (1MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Entwicklungsrichtungen der Lebensmittelkontroll ; Trends of the development of food control |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1979 |
Kötet: | 25 |
Szám: | 1-2 |
Oldalak: | pp. 1-6 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80562/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság |
Megjegyzések: | Ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 30. 08:56 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 30. 08:56 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80794 |
Tétel nézet |