Szabó András; Bogáncs János; Mihályi Éva: Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 61-64. (1979)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1979_03-04_061-064.pdf Letöltés (1MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Aktivitätsanalyse in der Analytik der Lebensmittel II. ; Activation analysis in the investigation of foods II. |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1979 |
| Kötet: | 25 |
| Szám: | 3-4 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 61-64 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80563/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 64. p. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 30. 11:06 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 30. 11:06 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80806 |
![]() |
Tétel nézet |

