Szabó András; Bogáncs János; Mihályi Éva: Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 61-64. (1979)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1979_03-04_061-064.pdf Letöltés (1MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Aktivitätsanalyse in der Analytik der Lebensmittel II. ; Activation analysis in the investigation of foods II. |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1979 |
Kötet: | 25 |
Szám: | 3-4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 61-64 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80563/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 64. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 30. 11:06 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 30. 11:06 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80806 |
Tétel nézet |