Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában II.

Szabó András; Bogáncs János; Mihályi Éva: Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 3-4. pp. 61-64. (1979)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1979_03-04_061-064.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1979_03-04_061-064.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Aktivitätsanalyse in der Analytik der Lebensmittel II. ; Activation analysis in the investigation of foods II.
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1979
Kötet: 25
Szám: 3-4
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 61-64
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/80563/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 64. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 30. 11:06
Utolsó módosítás: 2023. aug. 30. 11:06
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80806
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet