Az élelmiszer minőségellenőrzés fejlesztésének irányai

Takó Éva: Az élelmiszer minőségellenőrzés fejlesztésének irányai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 5-6. pp. 109-112. (1979)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1979_05-06_109-112.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1979_05-06_109-112.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Entwicklungsrichtungen der Lebensmittelkontroll ; Trends of the development of food control
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1979
Kötet: 25
Szám: 5-6
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 109-112
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80564/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 30. 12:26
Utolsó módosítás: 2023. aug. 30. 12:26
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80817
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet