Az élelmiszerek előállításának élelmezésegészségügyi szabályzata

Ivanovics Magdolna: Az élelmiszerek előállításának élelmezésegészségügyi szabályzata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 5-6. pp. 199-200. (1979)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1979_05-06_199-200.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1979_05-06_199-200.pdf

Letöltés (608kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1979
Kötet: 25
Szám: 5-6
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 199-200
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80564/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségszabályozás
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 30. 13:13
Utolsó módosítás: 2023. aug. 30. 13:13
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80827
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet