Az élelmiszerek előállításának élelmezésegészségügyi szabályzata

Ivanovics Magdolna: Az élelmiszerek előállításának élelmezésegészségügyi szabályzata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (25) 5-6. pp. 199-200. (1979)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1979_05-06_199-200.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1979_05-06_199-200.pdf

Download (608kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1979
Volume: 25
Number: 5-6
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 199-200
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80564/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszeripar - minőségszabályozás
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Aug. 30. 13:13
Last Modified: 2023. Aug. 30. 13:13
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80827

Actions (login required)

View Item View Item