Takó Éva: Az élelmiszerek minőségének alakulása és az élelmiszer ellenőrzés tapasztalatai 1979-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 1-2. pp. 1-10. (1980)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1980_01-02_001-010.pdf Letöltés (3MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1980 |
| Kötet: | 26 |
| Szám: | 1-2 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 1-10 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80565/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság |
| Megjegyzések: | Ill. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 30. 13:25 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 30. 13:25 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80831 |
![]() |
Tétel nézet |

