Szarvas Tibor: Korszerű élelmiszer-mintavételi eljárás kialakításának feltételei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 1. pp. 13-18. (1981)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1981_01_013-018.pdf Letöltés (1MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Bedingungen der Ausgestaltung eines Zeitgemässen Verfahrens zur Musternahme von Lebensmitteln ; Conditions of the pevlopment of up to-date methods for the sampling of food |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1981 |
| Kötet: | 27 |
| Szám: | 1 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 13-18 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80569/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 18. p. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 31. 11:54 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 31. 11:54 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80877 |
![]() |
Tétel nézet |

