Szarvas Tibor: Korszerű élelmiszer-mintavételi eljárás kialakításának feltételei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 1. pp. 13-18. (1981)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1981_01_013-018.pdf Letöltés (1MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Bedingungen der Ausgestaltung eines Zeitgemässen Verfahrens zur Musternahme von Lebensmitteln ; Conditions of the pevlopment of up to-date methods for the sampling of food |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1981 |
Kötet: | 27 |
Szám: | 1 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 13-18 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80569/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 18. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 31. 11:54 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 31. 11:54 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80877 |
Tétel nézet |