Korszerű élelmiszer-mintavételi eljárás kialakításának feltételei

Szarvas Tibor: Korszerű élelmiszer-mintavételi eljárás kialakításának feltételei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 1. pp. 13-18. (1981)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1981_01_013-018.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1981_01_013-018.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Bedingungen der Ausgestaltung eines Zeitgemässen Verfahrens zur Musternahme von Lebensmitteln ; Conditions of the pevlopment of up to-date methods for the sampling of food
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1981
Kötet: 27
Szám: 1
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 13-18
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/80569/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 18. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 31. 11:54
Utolsó módosítás: 2023. aug. 31. 11:54
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80877
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet