Szabó S. András; Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei I. : a K-11 jelű kormányszintű program keretében végzett kutatómunka a gyakorlatnak átadott, illetve átadható eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (28) 5. pp. 219-226. (1982)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1982_05_219-226.pdf Letöltés (2MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Forschungsergebnisse auf dem Gebiet der Lebensmittelindustrie I. : der Praxis übergegebene bzw. übergebbare Ergebnisse der im Rahmen des Regierungsprogrammes K-11 durchgeführten Forschungsarbei |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1982 |
Kötet: | 28 |
Szám: | 5 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 219-226 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80577/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszertudomány - kutatás |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 226. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 05. 08:37 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 05. 08:37 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80957 |
Tétel nézet |