Szakál Sándor; Bíró Géza: Az állati eredetű élelmiszerek egységes mikrobiológiai követelményrendszerének kialakítására és a vizsgáló módszerek szabványosítására irányuló hazai törekvések (1960-1980) : összefoglaló ismertetés. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 2. pp. 85-90. (1983)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1983_02_085-090.pdf Letöltés (2MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Endeavours to develop a uniform system of microbiological requirements of foods of animal origin and to modify the standard method of their investigation in Hungary in the period 1960-1980 |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1983 |
Kötet: | 29 |
Szám: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 85-90 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80580/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia - szabványosítás |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 89-90. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 05. 12:03 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 05. 12:03 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80983 |
![]() |
Tétel nézet |