Magyar Élelmiszervizsgálati Módszerek - módszerlap : Sör eredeti extrakt tartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 3-4. pp. 157-159. (1984)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1984_03-04_157-159.pdf Letöltés (740kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1984 |
| Kötet: | 30 |
| Szám: | 3-4 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 157-159 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80583/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 159. p. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 06. 12:43 |
| Utolsó módosítás: | 2023. szep. 06. 12:43 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81025 |
![]() |
Tétel nézet |

