Vajda Ödön: Az élelmiszerek minőségellenőrzésének fejlődése Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 66-71. (1965)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1965_01-02_66-71.pdf Letöltés (2MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Development of the quality control of foods in the Chemical and Food Control Institute of the City of Budapest ; Entwicklung der Qualitätskontrolle der Lebensmitteln in dem Institut für Chemie und Lebensmitteluntersuchung der Haupstadt Budapest |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1965 |
| Szám: | 1-2 |
| Oldalak: | pp. 66-71 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81028/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 71. p. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 06. 13:55 |
| Utolsó módosítás: | 2023. szep. 06. 13:55 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81088 |
![]() |
Tétel nézet |

