Az élelmiszerek minőségellenőrzésének fejlődése Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében

Vajda Ödön: Az élelmiszerek minőségellenőrzésének fejlődése Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 66-71. (1965)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1965_01-02_66-71.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1965_01-02_66-71.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Development of the quality control of foods in the Chemical and Food Control Institute of the City of Budapest ; Entwicklung der Qualitätskontrolle der Lebensmitteln in dem Institut für Chemie und Lebensmitteluntersuchung der Haupstadt Budapest
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1965
Szám: 1-2
Oldalak: pp. 66-71
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81028/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság
Megjegyzések: Bibliogr.: 71. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 06. 13:55
Utolsó módosítás: 2023. szep. 06. 13:55
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81088
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet