Szilvafajták gyümölcsszeszipari vizsgálata és minősítése laboratóriumban II.

Tóth Elek; Varga Miklós: Szilvafajták gyümölcsszeszipari vizsgálata és minősítése laboratóriumban II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 216-223. (1965)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1965_05-06_216-223.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1965_05-06_216-223.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Investigation and laboratory assay of plum varieties from the aspect of brandy production, II.
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1965
Szám: 5-6
Oldalak: pp. 216-223
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81030/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszervizsgálat
Megjegyzések: Bibliogr.: 223. p. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 07. 08:58
Utolsó módosítás: 2023. szep. 07. 08:58
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81110
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet