Jánossy Gyuláné; Marton Anna: Gépi és kanalas adagolási fagylaltok összehasonlító vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 7-8. pp. 269-271. (1965)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1965_07-08_269-271.pdf Letöltés (970kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1965 |
| Szám: | 7-8 |
| Oldalak: | pp. 269-271 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81031/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 271. p. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 07. 10:58 |
| Utolsó módosítás: | 2023. szep. 07. 10:58 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81119 |
![]() |
Tétel nézet |

