A mintavétel célszerű megválasztása élelmiszerek kereskedelmi minőségi átvételénél

Ravasz László; M. Gyenge Anna: A mintavétel célszerű megválasztása élelmiszerek kereskedelmi minőségi átvételénél. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 230-238. (1967)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1967_04_230-238.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1967_04_230-238.pdf

Letöltés (3MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Auswahl einer zweckmässigen Methode der Probenahme bei Qualitätsabnahme im Lebensmittelhandel ; Choice of the practical way of sampling at the qualitative acceptance in food commerce
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1967
Szám: 4
Oldalak: pp. 230-238
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81042/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszervizsgálat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 12. 11:21
Utolsó módosítás: 2023. szep. 12. 11:21
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81223
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet