A minőségről és annak meghatározásáról élelmiszerekben

Telegdy-Kováts László: A minőségről és annak meghatározásáról élelmiszerekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 260-270. (1967)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1967_05-06_260-270.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1967_05-06_260-270.pdf

Letöltés (4MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1967
Szám: 5-6
Oldalak: pp. 260-270
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81043/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Megjegyzések: Bibliogr.: 270. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 13. 15:29
Utolsó módosítás: 2023. szep. 13. 15:29
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81229
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet