Telegdy-Kováts László: A minőségről és annak meghatározásáról élelmiszerekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 260-270. (1967)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1967_05-06_260-270.pdf Letöltés (4MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1967 |
Szám: | 5-6 |
Oldalak: | pp. 260-270 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81043/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 270. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 13. 15:29 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 13. 15:29 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81229 |
![]() |
Tétel nézet |