Élelmiszerek minőségellenőrzésének szervezése és szervezete

Fehér Tiborné; Vajda Ödön: Élelmiszerek minőségellenőrzésének szervezése és szervezete. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 271-283. (1967)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1967_05-06_271-283.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1967_05-06_271-283.pdf

Letöltés (6MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1967
Szám: 5-6
Oldalak: pp. 271-283
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81043/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság
Megjegyzések: Bibliogr.: 283. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 13. 15:32
Utolsó módosítás: 2023. szep. 13. 15:32
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81230
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet