A forraltbor minőségének ellenőrzése

Sarudi Imre: A forraltbor minőségének ellenőrzése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 322-326. (1967)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1967_05-06_322-326.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1967_05-06_322-326.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Kontrolle der Qualität des Glühwein ; Quality control of mulled wine
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1967
Szám: 5-6
Oldalak: pp. 322-326
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81043/
Kulcsszavak: Élelmiszerellenőrzés, Élelmiszervizsgálat - minőség
Megjegyzések: Bibliogr.: 326. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 14. 09:11
Utolsó módosítás: 2023. szep. 14. 09:11
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81237
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet