Spanyár Pál: Az élelmiszerek minősége és minősítése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 13-27. (1968)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1968_01-02_13-27.pdf Letöltés (7MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Quality and evaluation of foods ; Qualität und Qualifizierung von Lebensmittel |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1968 |
| Szám: | 1-2 |
| Oldalak: | pp. 13-27 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81044/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 12. 13:34 |
| Utolsó módosítás: | 2023. szep. 12. 13:34 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81245 |
![]() |
Tétel nézet |

