Spanyár Pál: Az élelmiszerek minősége és minősítése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 13-27. (1968)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1968_01-02_13-27.pdf Letöltés (7MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Quality and evaluation of foods ; Qualität und Qualifizierung von Lebensmittel |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1968 |
Szám: | 1-2 |
Oldalak: | pp. 13-27 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81044/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 12. 13:34 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 12. 13:34 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81245 |
Tétel nézet |