Az élelmiszerek minősége és minősítése

Spanyár Pál: Az élelmiszerek minősége és minősítése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 13-27. (1968)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1968_01-02_13-27.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1968_01-02_13-27.pdf

Letöltés (7MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Quality and evaluation of foods ; Qualität und Qualifizierung von Lebensmittel
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1968
Szám: 1-2
Oldalak: pp. 13-27
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81044/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 12. 13:34
Utolsó módosítás: 2023. szep. 12. 13:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81245
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet