Az élelmiszerek érzékszervi bírálatának elméleti és gyakorlati kérdései

Vajda Ödön: Az élelmiszerek érzékszervi bírálatának elméleti és gyakorlati kérdései. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 65-79. (1969)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_02_065-079.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_02_065-079.pdf

Letöltés (6MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Theoretical and practical problems of the sensory evaluation of foods ; Theoretische und praktische Fragen der organoleptischen Beurteilung von Lebensmitteln
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1969
Szám: 2
Oldalak: pp. 65-79
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81050/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - érzékszervi
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 13. 13:17
Utolsó módosítás: 2023. szep. 13. 13:17
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81298
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet