Nikodemusz István; Kertész Imre; Otoro Eduardo: Élelmiszerbakteriológiai vizsgáló módszerek a Kubai Népköztársaságban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 109-112. (1969)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_02_109-112.pdf Letöltés (1MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Lebensmittel Bakteriologische Prüfmethoden in der Kubanischen Volksrepublik ; Food bacteriological investigating methods in The Cuban People’s Republic |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1969 |
| Szám: | 2 |
| Oldalak: | pp. 109-112 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
| Kiadás helye: | Szeged |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81050/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 112. p. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 13. 14:11 |
| Utolsó módosítás: | 2023. szep. 13. 14:11 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81303 |
![]() |
Tétel nézet |

