Élelmiszerbakteriológiai vizsgáló módszerek a Kubai Népköztársaságban

Nikodemusz István; Kertész Imre; Otoro Eduardo: Élelmiszerbakteriológiai vizsgáló módszerek a Kubai Népköztársaságban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 109-112. (1969)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_02_109-112.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_02_109-112.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Lebensmittel Bakteriologische Prüfmethoden in der Kubanischen Volksrepublik ; Food bacteriological investigating methods in The Cuban People’s Republic
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1969
Szám: 2
Oldalak: pp. 109-112
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Szeged
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81050/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia
Megjegyzések: Bibliogr.: 112. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 13. 14:11
Utolsó módosítás: 2023. szep. 13. 14:11
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81303
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet