Aczél Attila: Kémiai folyamatok hatása a tárolt paradicsomsűrítmény színére II. : Karotinoidok változása tárolás folyamán. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 246-251. (1969)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_04_246-251.pdf Letöltés (2MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Einfluss chemischer Vorgänge auf die Farbe von gelagerten Tomatenkonzentraten II. : Änderung der Carotinoide während der Lagerung ; Effect of chemical processes on the colour of stored tomato puree II. : Changes in carotenoids during storage |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1969 |
Szám: | 4 |
Oldalak: | pp. 246-251 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81052/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 250. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 14. 11:36 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 14. 11:36 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81322 |
Tétel nézet |