Kémiai folyamatok hatása a tárolt paradicsomsűrítmény színére II. : Karotinoidok változása tárolás folyamán

Aczél Attila: Kémiai folyamatok hatása a tárolt paradicsomsűrítmény színére II. : Karotinoidok változása tárolás folyamán. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 246-251. (1969)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_04_246-251.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_04_246-251.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Einfluss chemischer Vorgänge auf die Farbe von gelagerten Tomatenkonzentraten II. : Änderung der Carotinoide während der Lagerung ; Effect of chemical processes on the colour of stored tomato puree II. : Changes in carotenoids during storage
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1969
Szám: 4
Oldalak: pp. 246-251
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81052/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 250. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 14. 11:36
Utolsó módosítás: 2023. szep. 14. 11:36
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81322
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet