Kémiai folyamatok hatása a tárolt paradicsomsűrítmény színére II. : Karotinoidok változása tárolás folyamán

Aczél Attila: Kémiai folyamatok hatása a tárolt paradicsomsűrítmény színére II. : Karotinoidok változása tárolás folyamán. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 246-251. (1969)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_04_246-251.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_04_246-251.pdf

Download (2MB)
Item Type: Article
Other title: Einfluss chemischer Vorgänge auf die Farbe von gelagerten Tomatenkonzentraten II. : Änderung der Carotinoide während der Lagerung ; Effect of chemical processes on the colour of stored tomato puree II. : Changes in carotenoids during storage
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1969
Number: 4
Page Range: pp. 246-251
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81052/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 250. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 14. 11:36
Last Modified: 2023. Sep. 14. 11:36
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81322

Actions (login required)

View Item View Item