Aczél Attila: Kémiai folyamatok hatása a tárolt paradicsomsűrítmény színére II. : Karotinoidok változása tárolás folyamán. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 246-251. (1969)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_04_246-251.pdf Download (2MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Einfluss chemischer Vorgänge auf die Farbe von gelagerten Tomatenkonzentraten II. : Änderung der Carotinoide während der Lagerung ; Effect of chemical processes on the colour of stored tomato puree II. : Changes in carotenoids during storage |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1969 |
Number: | 4 |
Page Range: | pp. 246-251 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81052/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: 250. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 14. 11:36 |
Last Modified: | 2023. Sep. 14. 11:36 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81322 |
Actions (login required)
View Item |