Szilágyi József: A FAO/WHO közös élelmezés-szabványosítási programja. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 329-337. (1969)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_06_329-337.pdf Letöltés (3MB) |
Absztrakt (kivonat)
Verfasser berichtet über das Welt- und das regionale Standardisierungsprogramm von Lebensmitteln, über die Tätigkeit des die Arbeit leitenden Ausschusses des Codex Alimentárius. Er berichtet über die auf verschiedenen Fachgebieten tätigen Codex-Kommitteen deren Aufgaben, organisatorische Beziehungen, weiterhin über die Phasen der Normausarbeitung und über verschiedene Varianten der Annahme. Schliesslich wird über die Tätigkeit des Ungarischen Fachkommittees für Standardisierung berichtet.
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Gemeinsames Lebensmittel Standardisierung Programm der FAO/WHO |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1969 |
Szám: | 6 |
Oldalak: | pp. 329-337 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81054/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - szabvány, Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 14. 14:02 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 14. 14:02 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81335 |
Tétel nézet |