A mikrobiológia szerepe élelmiszerek minőségvizsgálatában

Gál Ilona Emma: A mikrobiológia szerepe élelmiszerek minőségvizsgálatában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 365-372. (1969)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_06_365-372.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_06_365-372.pdf

Letöltés (3MB)

Absztrakt (kivonat)

Die Verfasserin bespricht die zweifache Rolle welche der Mikrobiologie in der Qualitätsprüfung von Lebensmitteln zukommt: Es werden einige Hauptfragen der Kontrollierung des (nichtpathogenen) mikrobiologischen Zustandes der Lebensmittel behandelt, Es wird eine kurze Übersicht über mit mikrobiologischen Methoden lösbare lebensmittelanalytische Probleme gegeben.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Die Rolle der Mikrobiologie in der Qualitätskontrolle von Lebensmitteln ; The role of microbiology in quality testing of foods
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1969
Szám: 6
Oldalak: pp. 365-372
Nyelv: magyar , német
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81054/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 371-372. ; összefoglalás német nyelven
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 14. 14:50
Utolsó módosítás: 2023. szep. 14. 14:50
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81340
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet