Lóránt Béla: A differenciál-termoanalízis néhány élelmiszeranalitikai alkalmazása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 373-378. (1969)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_06_373-378.pdf Letöltés (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Verfasser beschreibt derivatographische Versuche zwecks Identifizierung von fleischindustriellen waren und Fettstoffen. Derivatographic measurements are described for the identification of meat products and fats. L’auteur décrit des examens dérivatographiques pour identifier des produits carués et des graisses.
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Utilisation of differential thermal analysis in food testing ; Einige lebensmittel analytische Anwendungen der DifferentialThermoanalyse |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1969 |
Szám: | 6 |
Oldalak: | pp. 373-378 |
Nyelv: | magyar , angol , német , francia , orosz |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81054/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 377. p. ; ill. ; összefoglalás francia, angol és német nyelven |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 14. 14:54 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 14. 14:54 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81341 |
Tétel nézet |