A differenciál-termoanalízis néhány élelmiszeranalitikai alkalmazása

Lóránt Béla: A differenciál-termoanalízis néhány élelmiszeranalitikai alkalmazása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 373-378. (1969)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_06_373-378.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_06_373-378.pdf

Letöltés (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Verfasser beschreibt derivatographische Versuche zwecks Identifizierung von fleischindustriellen waren und Fettstoffen. Derivatographic measurements are described for the identification of meat products and fats. L’auteur décrit des examens dérivatographiques pour identifier des produits carués et des graisses.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Utilisation of differential thermal analysis in food testing ; Einige lebensmittel analytische Anwendungen der DifferentialThermoanalyse
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1969
Szám: 6
Oldalak: pp. 373-378
Nyelv: magyar , angol , német , francia , orosz
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81054/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 377. p. ; ill. ; összefoglalás francia, angol és német nyelven
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 14. 14:54
Utolsó módosítás: 2023. szep. 14. 14:54
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81341
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet