Húskészítmények kötőszöveti fehérjetartalmának vizsgálata

Ojtózy Kristófné: Húskészítmények kötőszöveti fehérjetartalmának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 43-47. (1970)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_01_043-047.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_01_043-047.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Investigation into the connective tissue protein content of meat products ; Untersuchung des Eiwesstoffgehaltes im Bindegewebe von Fleischprodukten
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1970
Szám: 1
Oldalak: pp. 43-47
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81055/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 47. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 14. 15:25
Utolsó módosítás: 2023. szep. 14. 15:25
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81350
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet