Ojtózy Kristófné: Húskészítmények kötőszöveti fehérjetartalmának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 43-47. (1970)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_01_043-047.pdf Letöltés (1MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Investigation into the connective tissue protein content of meat products ; Untersuchung des Eiwesstoffgehaltes im Bindegewebe von Fleischprodukten |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1970 |
Szám: | 1 |
Oldalak: | pp. 43-47 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81055/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 47. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 14. 15:25 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 14. 15:25 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81350 |
Tétel nézet |