Ojtózy Kristófné: Húskészítmények kötőszöveti fehérjetartalmának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 43-47. (1970)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_01_043-047.pdf Download (1MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Investigation into the connective tissue protein content of meat products ; Untersuchung des Eiwesstoffgehaltes im Bindegewebe von Fleischprodukten |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1970 |
Number: | 1 |
Page Range: | pp. 43-47 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81055/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: 47. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 14. 15:25 |
Last Modified: | 2023. Sep. 14. 15:25 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81350 |
Actions (login required)
View Item |