Húskészítmények kötőszöveti fehérjetartalmának vizsgálata

Ojtózy Kristófné: Húskészítmények kötőszöveti fehérjetartalmának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 43-47. (1970)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_01_043-047.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_01_043-047.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Other title: Investigation into the connective tissue protein content of meat products ; Untersuchung des Eiwesstoffgehaltes im Bindegewebe von Fleischprodukten
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1970
Number: 1
Page Range: pp. 43-47
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81055/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 47. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 14. 15:25
Last Modified: 2023. Sep. 14. 15:25
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81350

Actions (login required)

View Item View Item