Degusztációs pontozórendszer kidolgozása cigaretta bírálathoz

Ay Jánosné; Stur Dénes: Degusztációs pontozórendszer kidolgozása cigaretta bírálathoz. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 105-109. (1970)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_02_105-109.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_02_105-109.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Development of a scoring system for the sensory evaluation of cigarettes
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1970
Szám: 2
Oldalak: pp. 105-109
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81056/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Élelmiszervizsgálat - módszer
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 15. 09:45
Utolsó módosítás: 2023. szep. 15. 09:45
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81360
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet