Ay Jánosné and Stur Dénes: Degusztációs pontozórendszer kidolgozása cigaretta bírálathoz. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 105-109. (1970)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_02_105-109.pdf Download (1MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Development of a scoring system for the sensory evaluation of cigarettes |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1970 |
Number: | 2 |
Page Range: | pp. 105-109 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81056/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Élelmiszervizsgálat - módszer |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 15. 09:45 |
Last Modified: | 2023. Sep. 15. 09:45 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81360 |
Actions (login required)
View Item |