Borsi Miklósné: Az MSZ 12257-68 "Tejjel készült kakaóital" és az MSZ 9435-60 "Kakaópor" szabványok minőségi követelményeinek összefüggése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 299-301. (1970)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_06_299-301.pdf Letöltés (1MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Interrelation of quality requirements of the standards MSZ 122257-68 "Cocoa drink prepared with milk" and MSZ 9435-60 "Cocoa powder" |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1970 |
| Szám: | 6 |
| Oldalak: | pp. 299-301 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81059/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszeripar - szabványok |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 15. 14:21 |
| Utolsó módosítás: | 2023. szep. 15. 14:21 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81385 |
![]() |
Tétel nézet |

