Borsi Miklósné: Az MSZ 12257-68 "Tejjel készült kakaóital" és az MSZ 9435-60 "Kakaópor" szabványok minőségi követelményeinek összefüggése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 299-301. (1970)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_06_299-301.pdf Letöltés (1MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Interrelation of quality requirements of the standards MSZ 122257-68 "Cocoa drink prepared with milk" and MSZ 9435-60 "Cocoa powder" |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1970 |
Szám: | 6 |
Oldalak: | pp. 299-301 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81059/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszeripar - szabványok |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 15. 14:21 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 15. 14:21 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81385 |
![]() |
Tétel nézet |