Az MSZ 12257-68 "Tejjel készült kakaóital" és az MSZ 9435-60 "Kakaópor" szabványok minőségi követelményeinek összefüggése

Borsi Miklósné: Az MSZ 12257-68 "Tejjel készült kakaóital" és az MSZ 9435-60 "Kakaópor" szabványok minőségi követelményeinek összefüggése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 299-301. (1970)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_06_299-301.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_06_299-301.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Interrelation of quality requirements of the standards MSZ 122257-68 "Cocoa drink prepared with milk" and MSZ 9435-60 "Cocoa powder"
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1970
Szám: 6
Oldalak: pp. 299-301
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81059/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszeripar - szabványok
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 15. 14:21
Utolsó módosítás: 2023. szep. 15. 14:21
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81385
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet