Borsi Miklósné: Az MSZ 12257-68 "Tejjel készült kakaóital" és az MSZ 9435-60 "Kakaópor" szabványok minőségi követelményeinek összefüggése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 299-301. (1970)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_06_299-301.pdf Download (1MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Interrelation of quality requirements of the standards MSZ 122257-68 "Cocoa drink prepared with milk" and MSZ 9435-60 "Cocoa powder" |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1970 |
Number: | 6 |
Page Range: | pp. 299-301 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81059/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszeripar - szabványok |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 15. 14:21 |
Last Modified: | 2023. Sep. 15. 14:21 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81385 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |