Az MSZ 12257-68 "Tejjel készült kakaóital" és az MSZ 9435-60 "Kakaópor" szabványok minőségi követelményeinek összefüggése

Borsi Miklósné: Az MSZ 12257-68 "Tejjel készült kakaóital" és az MSZ 9435-60 "Kakaópor" szabványok minőségi követelményeinek összefüggése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 299-301. (1970)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_06_299-301.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_06_299-301.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Other title: Interrelation of quality requirements of the standards MSZ 122257-68 "Cocoa drink prepared with milk" and MSZ 9435-60 "Cocoa powder"
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1970
Number: 6
Page Range: pp. 299-301
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81059/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszeripar - szabványok
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 15. 14:21
Last Modified: 2023. Sep. 15. 14:21
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81385

Actions (login required)

View Item View Item